Transmisie in direct

Aici puteti urmari programele Bisericii Sega in direct in fiecare duminica, joi si la alte evenimente.

Nu exista niciun eveniment live momentan!


Pentru a vedea cand exista servicii cu toata biserica transmise pe internet, va rugam consultati programul intalniriilor viitoare, care se gaseste pe aceasta pagina in coloana din dreapta.

Lucruri importante de stiut despre viitoarele transmisii:

  • Transmisia pe internet incepe cu 5 minute inainte de eveniment.
  • Pentru a viziona transmisia, aveti nevoie de o conexiune la internet buna (transmitem la bitrate de 628 KB/s constant)
  • In timpul evenimentului, veti putea folosi functia de DVR, adica sa derulati instant programul de la inceput in caz ca ati pierdut ceva

Mentionam ca noi incurajam ca cei care au posibilitatea (mai ales cei care locuiesc in Arad) sa vina in persoana la inchinare. Transmisia pe internet este in principal pentru cei din afara orasului sau pentru cei care, dintr-un motiv anume, nu pot sa se deplaseze in persoana la biserica. Prin urmare, noi nu incurajam statul acasa si vizionarea serviciilor in direct pe internet, decat daca va aflati in afara orasului si/sau nu puteti ajunge la biserica in persoana dintr-un motiv anume (boala, serviciu etc).

Orice alte sugestii sau intrebari pe care le aveti le puteti adresa Departamentului Media la adresa de email [email protected] sau [email protected] sau folosind pagina de contact.